Alla inlägg under mars 2009

Av -[ Iza ]- - 23 mars 2009 23:29

nu är det dax att vika ut bäddsängen o försöka sova lite, får se vad morgon dagen ger. ska kolla upp tåg tider iaf.. ska ju inom varberg o jobba med innan jag får åka hem.. men det ska nog gå bra det..


GODNATT

Av -[ Iza ]- - 23 mars 2009 17:31

Har varit inne i stan en sväng idag, skulle se om jag kunde hitta nån tröja/top, och förvånande hittade jag 2 stycken, dom va rätt så billiga men vilket gjorde det bättre :) på Cubus..

Sedan visst hade jag kunat shoppa lite till men pengar ska finnas där oxå ju..

Köpte en gummi katt till diezel oxå en sån som han redan har fast den håller på att gå sönder o det är hans favvo, den har hållt i 1år faktiskt därför köpte jag en ny nu, den va dock ganska dyr men han får vara värd det eftersom han e lite sjuk oxå..

Sedan gick vi mest runt o drog.. ingen kände direkt för att shoppa.. jag hade väl visserligen velat köpa en ny ögonskugga med men jag väntar med det eftersom dom kostar 130:-/st. det är visserligen värt pengarna för make us stores ögonskuggor är super bra !! och dryga som bara den, hittade en mörk lila jag vill ha, får se om jag köper den när jag kommer hem istället.


Först på förmiddagen träffade vi min moster Sanne, o 3 till. Dom satt på ett fik i väntan på att tala med facket det är stort bråk på deras jobb.. Arbertsgivaren där har brutit mot avtal. dom blev uppsagda med arbetsbrefrielse från och med idag, men dom bestämmde sig för att träffas o lämna in nycklarna tillsammans och inte få o jobba med, men då fick AO's chefen panik, och sa att avtalet inte längre va gällande vilket i såfall betyder att dom inte heller va uppsagda, så facket sa att dom skulle gå in o jobba så åkte facket ut dit i eftermiddag o skulle ha möte med AO.. så dom skulle få veta innan klockan 18 idag vad som gällde.. vilket drama :)

Glad jag är som inte längre jobbar för AO heller !! 

AO kommer max finnas 6 månader till vad facket sagt ! och när jag slutade sa jag max 1år till sen finns det inte mer. och oj så rätt jag hade =D

HAHAHA !!

 Och nu sitter vi här o väntar på att sanne ska ringa oss o tala om vad facket sa.. *spänning*


Nu sitter jag här igen i mamma's lägenhet har surfat runt lite. men nu kommer det nog inte hände så mycket mer jag har köpt mig en flaska vin iaf.

Av -[ Iza ]- - 22 mars 2009 23:28

sitter nu i mamma's lägenhet i göteborg, ska snart stänga av och gå o lägga mig o försöka sova lite. är dock inte så trött just nu..

pratade precis med en grining sambo... hoppas han är på bättre humör imorgon.. och att det blir fint väder nu i 2 dagar så att han kan köra motorcykel till skolan, det kanske gör han på bättre humör..

Hade jag vetat att han hade obligatoriska lektioner så hade jag kunnat flytta mig resa hit 1 veckan.. men han nämde inget om det, så nu är det som det är !


Idag tog jag tåget hit 13:02 framme 14:20 typ, då möte mamma mig på stationen, vi tåg spårvagnen hem hit, på spårvagnen möte vi en man som redan fått i sig lite för mycket, han va visserligen inte otrevligt. utan mer åt det andra hållet, han skulle ju säga hela tiden om hur vacker mamma va o hur söt jag va om jag bara tog av mig min mössa.. jag må gilla min mössa =P

Han hette Lars iaf o om han inte va gift skulle han fria till mamma ,)

Mamma va den vackraste kvinna han sett o allt nu vad han sa :)

Blev lite väl mycket sånt snack.. sedan kom en tant på i 70+ ålder o då hamnade hon oxå med in i disskutionen. Hon hade en basker röd va den, den gillade han inte heller, man ska inte dölja sitt hår eller vad han nu sa.

Han steg av ett par hållpltser innan oss iaf, det va nog tur det för då såg han ju inte va mamma bodde :)


Sedan lagade jag mat till mamma o bengt, mamma tyckte det va gott iaf.. jag försökte ju bara vara snäll. men gubbar idag har väl en dålig humörs dag, eller nått. sedan hade jag köpt dyrt färskmalet kaffe o det va det ju oxå fel på. men viktigast för mig e ju att mamma gillade det !


Ja sen kollade vi på Beck som gick på tvn, den hade jag visserligen sett tidigare, men det funkade. fanns ju inte så mycket annat att göra så.

o nu sitter jag här, o ska väl krypa ner i sängen..


ha en bra natt !

sov så gott


Av -[ Iza ]- - 22 mars 2009 00:55

G O D N A T T !!


nu är det dax o gå o lägga sig tänkte jag, måste komma upp i tid imorgon så att jag inte missar tåget :)

13:02 bär det av, är ju inte så långt med tåg är tråkigt att åka..

Sätter nu min ipod på laddning, så man har nått o lyssna på när man åker tåg..

Sen får man väl köpa sig en skvaller tidning så man har nått att titta i, jag kan inte läsa när jag åker tåg då blir jag illamående.

Men iaf nu ska jag sova om nån minut :)


Ha det så bra,

Av -[ Iza ]- - 21 mars 2009 21:14

Ja då blev det yttligare en hemma helg ! Lite tråkigt, men nu är det dax att vi hittar andra att leka med som vill leka oxå !

Så vi ska se på film ikväll o ta det lugnt istället.. Vi måste ju upp ganska så tidigt imorgon med eftersom jag åker till Göteborg imorgon för att hälsa på min kära mor. Sen blir det att åka där ifrån hoppa av i Varberg o jobba där 1 dag.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, det har mest känts som söndag eftersom vi drack vin o så igår..


Och så måste jag ju upp o packa lite imoron me ju.. det får jag ju inte glöma :)


Ha en bra lördags kväll!

Av -[ Iza ]- - 21 mars 2009 11:20

Igår blev det inget inlägg allså.. jag hade fullt hela dagen. först jobbade jag 9-18 sedan stressa hem för att laga mat till 4stycken. för 19:30 kom Ola's föräldrar hit för lite mat... Det blev Ryggbiff med Rotfruktspytt, o Kaffe/Soya sås till det o vin..

Så vi åt sedan kollade vi på film med lite godis o ost o kex. Valkyria såg vi, inte någon höjdare med intressant ändå eftersom den va verklighetsbaserad..

Sedan när dom åkte hem typ runt 11 eller så, blev jag skit trött.. Slapp kollade på tvn o vid halv 1 typ gick jag o la mig, o somnade som en stock !


ja det va väl dagen i stort sätt !

Av -[ Iza ]- - 19 mars 2009 23:28

Ja då va denna dagen slut !

Ska gå o lägga mig nu så att man är någolunda pigg imorgon..

Sov så gott alla !


Av -[ Iza ]- - 19 mars 2009 19:06

ja då va det torsdag igen o imorgon fredag o sen helg,, oj oj så fort dagarna går..

Idag har jag jobbat det va ganska lugnt idag på jobbet, skönt det. så hann man med lite andra saker oxå.. Imorgon kommer chefen på besök oxå så har skrivit en lista idag på saker vi måste komma i våg o fråga imorgon. Han ska ha möta med en annan regionalchef oxå så man får inte mycket tid med honom efter det.. Fick veta att jag ska jobba en dag i varberg nästa vecka oxå på onsdag dom ville helst mer men jag hade redan planerat att åka i väg. så kunde tyvärr inte jobba mer.


Ola tog första turen på sin motorcykel idag o kom o hälsade på mig en snabbis på jobbet till och med.. Såg massa andra oxå som åkte hoj.

Vi ska nog snart köpa en hjälm till mig oxå, va ute i går hos MC Gustav o kollade lite.. Jag har dock så stort huvud o dom hade nästan bara small hjälmar hemma i dom lite billigare... Så vi får kolla ut någon o beställa hem min storlek.


Annars va det ingen bra kväll igår.. så det va därför jag inte skrev något..

Men idag är de bättre.


Ha en bra kväll !



Presentation

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards