Alla inlägg under juni 2009

Av -[ Iza ]- - 9 juni 2009 10:29

Inga skatte pengar på kontot ännu... Usch idag vaknade jag med en sån huvudvärk att när jag hörde mitt egna hjärta gjorde det ännu mer ont i huvudet. Tror jag inte tålde vinet vi drack igår. För sån huvudvärk har jag aldrig haft innan. Men det börjar kännas bättre nu efter 1 tablette och en liten promenad i solen.

Idag har jag lite saker o fixa, så när Ola ska till skolan ska jag cykla in till stan o fixa det jag behöver sen hem o göra klart smörgåstårtorna.

 

Av -[ Iza ]- - 8 juni 2009 23:33

Ja jag glömde ju skriva att det va filmen vi såg igår på bio, ingen film jag gillade precis tur att det inte va en 3 timmars film som de senast varit som kommit ut. Ola dock som mer eller mindre växte upp med terminator tyckte att den va helt ok. Så det är kanske mer av en grabb film.

Arnold besökte film i virituell form :) det va la lite coolt kanske.

Men jag fick ju popcorn o cola. Så klart att jag stod ut iaf.


Nu ska jag snart hoppa ner i sängen tänkte jag. Ska fixa smörgås tårtor imorgon plus åka ner på stan o fixa en del saker. Sen på kvällen är det kalas.


Ikväll har vi sett Mio min Mio jag hade aldrig sett den innan vad jag kan minnas iaf. den kom ju ut 1987. Christian Bale är faktiskt med i den oxå. Syntes direkt vem han va :) sedan va oxå Christopher Lee han som spelar Sauroman med. Massa kändisar.

Av -[ Iza ]- - 8 juni 2009 17:19

Jag väntar som ett barn gör på tomten på julafton, efter mina skatte pengar. Dom ska ju börja betalas ut denna veckan och eftersom jag har deklarerat på nätet så får jag denna veckan. Och så fort jag får dom ska jag springa o köpa min kamera ju !!! :)

Kollat mitt konto 3 gånger idag... Men nu har dom ju gått hem för dagen så idag hände inget iaf..

Hoppas dom kommer imorgon eller på onsdag för sedan jobbar jag på tosdag o fredag..


HAR DU FÅTT DINA SKATTEPENGAR ÄNNU ?


Idag har vi sprungit på stan en sväng köpt avslutningspresent till Emelie och en present till Ola's pappa. Sen åkte vi ut till dom o fikade.


Och nu skall jag snart börja med maten, flintastek o sötpotatis !

 

Av -[ Iza ]- - 7 juni 2009 17:17

Idag är det söndag o vi ska gå på bio ikväll Terminator. Jag är inget höjdar fan av dom andra tror inte jag ens sett alla. Men jag får ju popcorn o Cola ,)

Jag går för ola's skull mest. Nästa film får jag välja då ju :)

idag har vi inte gjort mycket alls. Slappat o städat undan i köket lite. Jag har precis badat diezel oxå för nu måste vi droppa honom med fästing medel han hade en som kröp på honom idag *usch* som tur hade den ju inte satt sig. Fästingar är ett av det "djur" som jag tycker borde utrotas. Dom kan ju inte fylla någon som helst funktion.


I helgen annars har det inte hänt så mycket vi har gottat oss med godis, ost o vin :)


Auktionen på tradera gick inte hem som jag ville eller det finns massa o bjuda på men jag tycker att priset blev för högt ändå. Så får kolla igen under sommaren. Funderar på om jag skall sälja nått själv har en del saker som bara ligger o skräpar. Alla pengar man kan få just nu är ju välkomna.

 

Av -[ Iza ]- - 7 juni 2009 12:31

Jag vill så gärna tatuera mig, men jag har så mycket jag måste lägga ut pengar på, först ska jag själv klart köpa mig en systemkamera. men efter det måste jag köpa mc kläder, behöver byxor, skor o handskar, så där går ju några tusen. Och tatuering är dyrt. men nån gång ska jag göra det.

Mitt motiv är klart jag ska ha en blå lotus blomma i nacken.

Av -[ Iza ]- - 6 juni 2009 00:15

usch nu har jag vart jätte dålig på att uppdatera er vad som händer i mitt liv. Men jag det är inte så mycket just nu. men jag orkar inte skriva så långt ikväll så det kommer under helgen.

 Just nu håller jag på att buda på spikmattor på nätet, dom går ut den 8:e juni så det är ju ett tag kvar. Jag hade hoppats på att få en under 200:- men det ser svårt ut just nu. Fast jag leder på 2 än så länge iaf.

En sån här matta är det

Nu ska jag snart hoppa i säng, har jobbat hela dagen idag. och vart super trött hela dagen, tror det är vädret, först 10 min regn sedan 10 min sol och så har det hållt på så hela dagen. ändå tur att man jobbade iofs.Hörs under helgen !kram på er
Av -[ Iza ]- - 1 juni 2009 23:47

Idag har det minsann vart varmt, oj oj oj så varmt det va på balkongen när jag tänkte att jag skulle sola. Fast jag gjorde det lite iaf kankse 30-40mins ganska lagom tror jag, man vill ju inte bränna sig för mycket. Jag känner nu att jag brände mig på läpparna lite grann. Så imorgon ska jag köpa solskyddsfaktor kräm.

Idag har jag tvättat oxå mindre kul det.

 Sen har man inte orkat göra mycket mer.

Sen har jag oxå ringt in till arbetsförmedlingenskundtjänst, man måste ju göra det ibland när man är deltids arbetare eller arbetslös. Han höll med mig att det är jobbigt att jobba deltid eftersom det kommer så jäkla mycket krångel med a-kassan. Kändes skönt att höra att det är fler som tycker det. Men annars gick det bra. Han sa inget om att jag va tvungen att söka jobb i någon annan stad eller så.

Sen ringde dom från varberg i dag jag ska åka dit o jobba på onsdag. 1 extra dag iaf.


Igår SÖNDAGS:

Så träffade vi Jenny o Alex för lite minigolf på japans minigolf bana, där va jag o ola o spelade första sommaren vi träffades oxå :)

Det gick faktiskt ganska bra för mig även fast jag kom sist som alltid :) men det gör inte så mycket bara man har kul.

Sedan åkte vi hem snabbt för att mata Diezel för att sedan åka ner till stranden o grilla o mysa. Diezel fick ju självklart följa med denna gången. Han blev super glad han badade i havet o allt.

Havet är nog lite för kallt för min del fortfarande men det va allt folk som badade.

Sedan åkte vi hem till oss o kollade på x-men 2.

Presentation

Omröstning

Vilken årstid tycker du bäst om ?
 Vår
 Sommar
 Höst
 Vinter

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards